Surówka z czerwonej kapusty z majonezem


Składniki:
  • 30 dkg czerwonej kapusty,
  • 1 jabłko,
  • 1 por,
  • 1 łyżka musztardy,
  • 0.5 szkl. sosu majonezowego,
  • sok z cytryny,
  • sól,
  • cukier
Opis wykonania:

Majonez wymieszać z musztardą. Kapustę oczyścić, umyć, poszatkować, mieszając od razu z sosem. Dodać utarte jabłko i por pokrajany w makaronik. Przyprawić do smaku solą, cukrem, i sokiem z cytryny. Wyłożyć na salaterkę. Podawać jako dodatek do potraw.

Oceń:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(0 głosów, średnia: 0,00 z 5)
Ładowanie ... Ładowanie ...

Poleć:

Dyskusja: 1 odpowiedź dla "Surówka z czerwonej kapusty z majonezem"
  1. / Odpowiedz

    article trés interessant mettant en lumière un mouvement politique ,modeste certes ,mais courageux, lucide , original et réellement inaedpÃnd©nt des positions sectaires de droite et de gauche !A encourager sans modération !!!!